Project Muziek op de Dommel

Buik dik, rug brak, waggelwaggel... nog een paar weken en dan: bevallen. Maar eerst nog een andere behoorlijke bevalling, namelijk festival Muziek op de Dommel. 6 & 7 juni, dat is bijna. Nu bezig met de laatste loodjes. Programmering is helemaal rond, pr materiaal allemaal klaar, nog de laatste dingen klaarmaken voor de kindermuziektuin. Alle musici zijn geïnformeerd, partners idem, de productie zo goed als op alles voorbereid. Na een jaar werk als artistiek leider krijgt het allemaal eindelijk vorm.

Laat de weergoden ons alsjeblieft gunstig gezind zijn!

Samen met Maarten nog bezig om de bouwplaat die alle kinderen mee naar huis krijgen op zondag (kindermuziektuin) te finetunen. Is weer leuk geworden. Een podium waaronder de Dommel stroomt en op het podium mogen kinderen zelf instrumenten neerplakken. Zo maken ze een eigen orkestbak. Ik nog een paar gedichtjes schrijven, Maarten nog wat illustraties vervolmaken en dan kan ook dat op naar de drukker.

Kom gerust kijken! Zaterdag en zondag nonstop muziek. Klassiek voor iedereen! Met een programma voor jong en oud. Ach, kijk zelf maar even op de website: www.muziekopdedommel.nl

Saskia