Van wie

Kuculemu is het bedrijf van mij, Saskia Martens. Van origine ben ik neerlandicus en master of music klarinet. Een niet alledaagse combinatie, maar voor mij heel vanzelfsprekend. Ik ben een regelaar en creatief. Houd van organiseren, motiveren, van nieuwe concepten bedenken en schrijven.

Na acht jaar ondernemerschap ben ik mij gaan richten op het creatief denken. Waarom? Het valt mij op dat veel volwassenen én kinderen niet gestimuleerd worden hun creatieve brein aan te spreken. En dat is een probleem. Ontwikkel je dat aspect, dan ben je veel flexibeler, denk je veel meer in oplossingen dan in problemen, kun je je beter verplaatsen in een ander en ontdek je dat je veel meer in je mars hebt dan je dacht. En dit alles scheelt veel stress, ergernis, conflicten, etc. op de werkvloer! Ik kan je helpen met de eerste stappen en daarna... zul je ervaren dat je veel dingen zelf kunt bedenken.

Het werken met teams, het groepsproces, het verloop van communicatie, het inbrengen van creativiteit, het is prachtig om daar deelgenoot van te zijn en bovendien... is het voor mij weer één grote inspiratiebron voor nieuwe ideeën.

 

 Foto Saskia 2018.jpg