Wat doet Kuculemu?

 

Communicatie

Communiceren is zó vanzelfsprekend voor ons en tegelijkertijd zó complex. Van strategie tot uitvoering: een goed op elkaar afgestemde interne en externe communicatie is het halve werk. Communicatietrajecten vlieg ik aan met een portie nieuwsgierigheid, een pragmatische instelling en altijd met helder taalgebruik.

 

Ons C Team werkvormen 

Is jouw team toe om de samenwerking aan te gaan of te verdiepen? Dan ben je bij Ons C Team aan het juiste adres! Onze creatieve werkvormen leiden tot inzicht, bewustwording, verandering en inspiratie. Met je collega’s ga je aan de slag met een voor jullie relevant thema. Samen denken en samen doen, daar draait het om. Het prachtige eindresultaat is dé reminder om samen in beweging te blijven! 

Onze werkvormen zijn verdiepend, creatief, verbindend, leuk en geschikt voor iedereen. Doordat teams zelf thema’s zichtbaar en inzichtelijk maken, blijven ze hangen en heb je samen een basis om op voort te borduren. 

Ons aanbod bestaat uit de creatieve werkvormen: Ons Magazine, Onze Campagne, Onze Expo.

Meer info Ons C Team

 

Foto OM.jpg    

 

 

Creatief Denken

Creatief denken sessies voor groepen. Doel: teams weerbaarder, flexibeler, wendbaarder en creatiever maken waardoor ze meer open staan voor veranderingen, vernieuwing en elkaar. 

 

7. IMG_0001.JPG

 


Educatie

Educatief materiaal/projectwerk voor onderwijs

Maatwerk in opdracht van PO/VO/Onderwijsorganisaties. Educatie die aanzet tot onderzoeken, ontdekken en experimenteren. De invalshoek is bij voorkeur vakoverstijgend, altijd creatief en anders dan gebruikelijk lesmateriaal.Alice Voorpagina.jpg   Alice-4.jpg   Voorpagina MudT.jpg


Educatief materiaal voor bedrijfsleven

Op maat ontwikkelen van educatiepakketten voor bedrijven, toegespitst op de doelgroep. Voor o.a. open dagen, informatiebijeenkomsten, voorlichting, inlichting, schoolbezoeken, etc.
Doel: plezier- en leeraspect met elkaar verbinden door aantrekkelijk, interessant, creatief aanbod
Gevolg: duurzame interesse in de organisatie


Illustratie wegenbouw.jpgPrentenboekjes en speurkaarten
voor o.a. recreatieve, educatieve wandelroutes. 

 

Voorpagina Zandbos.jpg   COVER-Speuren langs de Dommel 8-12 jaar.jpg  


  • Kindermuziektuin. Een concept ontwikkeld voor Festival Muziek op de Dommel, maar zo succesvol dat het uitgegroeid is tot een rondreizende activiteit voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Geschikt voor evenementen en primair onderwijs.
    Meer info: Kindermuziektuin 

 

       KMT Bellen   KMT Orgel  KMT Telefoons